Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu
This is English about content.
Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu terapist adaylarının klinik bilgi, yetkinlik ve becerilerini geliştirmek amacıyla Bilişsel ve Davranışçı Terapilerin Klinik Uygulamaları Eğitim Programı (BDT Eğitimi) geliştirmiştir. Bu programın amacı, katılımcılara uluslarar ...
Savaşların, doğal afetlerin, kazaların ve şiddet olaylarının bireyleri ve kitleleri sıklıkla etkilediği günümüzde, yapılan çalışmalar psikolojik travma alanını klinik psikolojinin önemli bir dalı haline getirmiştir. Türkiye, bir deprem bölgesi içi ...
Süpervizyonun amacı aktif danışan gören klinisyenlerin klinik bilgi ve becerilerini güçlendirerek yetkin klinisyenler yetiştirmektir. Uluslararası eğitim standartlarına göre süpervizyon bir klinisyenin gördüğü bir vakanın tüm tedavi sürecin ...
Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu kurumsal marka ve çalışanlarına yetkinlik ve becerilerini geliştirmek amacıyla Well-Being Eğitim Programı geliştirmiştir.
Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu terapist adaylarının klinik bilgi, yetkinlik ve becerilerini geliştirmek amacıyla Bilişsel ve Davranışçı Terapilerin Klinik Uygulamaları Eğitim Programı (BDT Eğitimi) geliştirm ...
MODÜL 1
Klinik değerlendirme, vaka formülasyonu ve seans yönetme
MODÜL 2
Panik Bozukluk ve Agorafobi
Sosyal Kaygı Bozukluğu
MODÜL 3
Travma Sonrası Stres Bozukluğu
MODÜL 4
Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Modül 5
Yaygın Kaygı Bozukluğu
Depresyon
MODÜL 6
Yeme Bozuklukları
MODÜL 7
Kişilik Bozuklukları
Modül içeriği Ocak 2020’de açıklanacatır.
Süpervizyon, BDT eğitiminden bağımsız bir programdır ve ayrıca sertifikalandırılır. Bu eğitimi tamamlayan kişiler yıl içinde oluşturulan süpervizyon gruplarına dahil olabilirler.
Süpervizyon hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.
Her bir modülü tamamladıktan sonra o modüle ait bir katılım belgesi, ilk 5 modülü eksiksiz olarak tamamlayan kişilere Bilişsel ve Davranışçı Terapiler (BDT) Eğitimi ana sertifikası verilmektedir. Ana sertifikanın yanında öğrencilere aldıkları eğitimi detaylandıran Türkçe ve İngilizce transkript verilmektedir. Yeme Bozuklukları ve/veya Kişilik Bozuklukları modüllerini de alan kişilerin transkriptleri farklı düzenlenmektedir.
Bu eğitimler Bilişsel ve Davranışçı Terapist akreditasyonu sağlayan uluslararası derneklerin belirlediği kuramsal eğitim programı gözetilerek hazırlanmıştır (örn. Avrupa Kognitif ve Davranış Terapileri Derneği – EABCT, Academy of Cognitive Therapy – ACT). EABCT ‘nin belirlediği koşullar için http://eabct.eu, ACT’nin belirlediği koşullar için academyofct.org adreslerini ziyaret ederek bilgi alabilirsiniz.
Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimine katılım için şu adımları izlemeniz yeterlidir:
Bu işlemlerden sonra kaydınızın tamamlandığına dair bir otomatik sms ve onay e-maili alacaksınız. Lisans diplomanızın ya da mezuniyet belgenizin fotokopisi eğitim sırasında alınacaktır.
Banka Bilgileri
Garanti Bankası
Alıcı: Ebru Şalcıoğlu (Ticari Hesap)
Banka ve Şube: Garanti Bankası, Nişantaşı
IBAN No: TR25 0006 2000 1320 0006 2933 59
Lütfen banka yoluyla ön kayıt ücreti yatırırken açıklama kısmına adınızı-soyadınızı, cep telefonu numaranızı ve kayıt yaptırdığınız eğitimi yazınız. (Örneğin: Merve Akar, 0530 016 93 98, İstanbul-Bahar)
Ön Kayıt Ücretini Nasıl Yatırabilirim?
Eğitim ücretini Garanti Bankası ATM’lerinden kartsız işlem menüsünü kullanarak ya da merkezimizin hesabına EFT veya havale yaparak yatırabilirsiniz.
Kayıt, ödeme ve eğitimle ilgili tüm sorularınız için info@datem.com.tr mail adresi ya da 0 (212) 296 77 71 no’lu telefon aracılığıyla bizimle iletişim kurabilirsiniz.
Son Kayıt Günü
Kayıtlarımız kontenjanımız dolduğunda kapanacağından belli bir son kayıt günü yoktur. Kontenjanımız dolduktan sonra isminizi bize ulaşarak yedek listesine yazdırabilirsiniz.
Katılamama Durumu:
Eğitimin herhangi bir modülüne mazeretli olarak katılamayacağınızı o modülden 5 gün öncesine kadar bildirmeniz durumunda daha sonraki dönemlerde aynı modüle ücret ödemeden katılabilirsiniz.
Her bir modül 1200 TL, programın tamamı toplam 6000 TL’dir. İlk 5 modüle aynı dönem içinde katılacak kişilere indirim sağlanacak ve eğitim ücreti 5500 TL’ye indirilecektir. Ödeme 5 taksit şeklinde yapılandırılmaktadır. Her modül bu şekilde 1100 TL olacaktır. İlk 5 modüle kayıt için 1000 TL ön kayıt ücreti olarak yatırılması gerekmektedir.
Ana eğitim programından bağımsız alınabilecek olan Yeme Bozuklukları ve Kişilik Bozuklukları modüllerinin her biri ana programı tamamlayanlar için 1100 TL’dir (bağımsız alacaklar için 1200 TL’dir). Bu modüllere kayıt olmak için ayrıca 500 TL ön kayıt ücreti eğitim dönemi içinde herhangi bir zaman yatırılmalıdır. Yedi modülü içeren tüm eğitim programının toplam ücreti 7700 TL’dir.
Eğitim materyali eğitim ücretine dahildir. Katılımcılara öğle yemeği ve iki kahve arası ücretsiz olarak ikram edilecektir.
Ön Kayıt Ödemesi:
Yatırılan ön kayıt ücreti ekstra bir ödeme değildir, toplam eğitim bedelinden düşülmektedir. Eğitime nasıl kayıt olabileceğinizi ve ön kayıt ödemesini nasıl yapabileceğinizi aşağıdaki kayıt ve katılım başlığı altında inceleyebilirsiniz.
Ödeme şekli:
Taksitlendirme seçeneğini tercih edecek katılımcılar taksitlerini her bir modüle geldiklerinde nakit olarak verebilirler ya da eğitime gelmeden önce EFT yapabilirler.
Katılamama Durumu:
Eğitimin herhangi bir modülüne mazeretli olarak katılamayacağınızı o modülden 5 iş günü öncesine kadar bildirmeniz durumunda daha sonraki dönemlerde aynı modüle ek ücret ödemeden katılabilirsiniz.
Bilişsel Davranışçı Terapi ve Süpervizyon eğitimleri hakkında detaylı
bilgilerin verildiği basın katılımlarına ulaşabilirsiniz.
Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu’nun röportajlarına ulaşabilirsiniz.